Billiga Badkar


Ger dig avkoppling i vardagen

Funderar du på att köpa ett nytt badkar som passar just ditt badrum? Hos Badlagret kan du köpa prisvärda badkar från välkända företag som specialiserar sig på just badkar och badrum. Vi säljer utgående modeller, så att du kan hitta ett hållbart badkar av hög kvalitet till ett riktigt bra pris!

En stressig och hektisk vardag är något som många känner igen och det kan vara svårt att hitta tid för lugna stunder. Med ett badkar kan du enkelt skapa en lyxig och avkopplade stund mitt i veckan, precis när det passar dig. Här får du chans att koppla av och njuta av ett varmt, långt och skönt bad som piggar upp både kropp och själ. Hos Badlagret hittar du badkarsmodeller både med och utan fot samt i olika former, så att du kan investera i ett badkar som passar just din personliga stil, badrum och plånbok. Badkar från Badlagret har även en bra balans mellan design och komfort, vilket gör att många av badkaren är väldigt ergonomiska att sitta i, samtidigt som de blir ett snyggt och stilfullt tillskott i ditt badrum. Hitta ditt nya badkar här hos Badlagret redan idag!

 

Frågor och svar

  • Hur många liter vatten rymmer ett badkar?

    Ett badkar rymmer ca 200 liter vatten beroende på djupet och lutningen. 

  • Vad ska man tänka på när man ska köpa badkar?

    När du ska köpa ett badkar är det viktigaste att du vet vilka mått badkaret har och att du får plats. Därefter är det viktigt att du ser efter vart golvbrunnen finns och om badkaret kan stå där. Det finns flertalet modeller och storlekar på våra badkar, allt för att passa olika utrymmen. Att även tänka på vilket material badkaret ska ha kan vara av värde.

  • Vad är standardmåttet på ett badkar?

    Traditionellt mått är 1600x700 men numera kan man nästan få badkar i vilket mått som helst.