Billiga Toaletter


Designade toaletter till ett bra pris

Är du på jakt efter en ny toalett? Då har du kommit rätt! Här kan du enkelt och smidigt handla din toalett med toalettlock till ett riktigt fyndpris. Vi erbjuder vägghängda toaletter, spolknappar och toalettsitsar. Du väljer själv stilen på ditt badrum.

Vi har olika typer av toaletter och den första frågan du bör ställa dig när du är på jakt efter en ny toalett är om du vill ha en vägghängd eller en golvmonterad toalett. Därefter kan man gå in på närmare detaljer som spolknappar och toalettlock. Vi har både vägghängda och golvmonterade toaletter, så att du enkelt kan välja en som passar dig och ditt badrum. I vårt sortiment hittar du utgående modeller från Hafa, Noro och Westerbergs, vilket gör att du kan fynda en ny toalett till ett riktigt bra pris - för vem gillar inte prisvärda produkter? Våra toaletter har bra vattenflöden, vilket gör att toaletten alltid spolas rent. En del av toaletterna är även utrustade med en vattensparfunktion, vilket innebär att man sparar ungefär 0,6 liter vatten vid varje spolning jämfört med toaletter utan liknande vattensparfunktion. Många av toaletterna har dessutom en behaglig toalettsits och ett toalettlock med Soft Close-funktion, vilket gör att toalettlocket stängs mjukt och försiktigt. Både toaletterna, spolknapparna och toalettlocken har en minimalistisk, stilren och skandinavisk design, vilket gör att de passar in i de allra flesta hem.

frågor & svar

 • Hur monteras en vägghängd toalett?

  Finns inbyggda spolsystem samt utanpåliggande. Inbyggda kalkar man in i väggen alt som en extra låda.
 • Hur många liter spolar en toalett?

  Vanligtvis 2/4 liter – Noro No rim spolar 3/6 liter

 • Vad är s-lås på toalett?

  S-lås på en toalett är när avloppet går i golvet och P-lås är när avloppet går i väggen.

 • Hur rengörs en toalett?

  "Börja med att plocka tolettlocket. Om du har ett toalettlock med Quick-release är det lätt att göra genom att trycka in knappen i lockets bakkant och lyfta bort locket. Locket och spolknappen bör rengöras med varmvatten och tvål samt efter-torkas med trasa. Undvik att använda rengöringsmedel för porslin till spolknappen och sitsen. Detta på grund av att dessa rengöringsmedel inte är avsett för kromade detaljer/plastmaterial och kan därmed riskera att skada spolknappen vid flitig användning. De glacerade ytorna på en toalett är lätta att hålla rena och är beständiga mot de flesta kemikalier. Gör rent ofta så uppstår aldrig rengöringsproblem. Av hygieniska skäl bör du använda en separat trasa för rengöring av toaletten. Använd vanliga rengöringsmedel avsedda för porslin i skålen och under spolkanten samt våttorka toaletten utvändigt. Vid kalkavlagringar eller hårt sittande smuts rekommenderar vi att man använder 50 grader varm hushållsättika: gnid in, låt verka, skölj bort. Om fläckarna är svåra bör man låta ättikan verka över natten. Rengöringsredskap, som innehåller hårda slipmedel, såsom stålull och grön fibersvamp, skall inte användas. Starka syror, t. ex. saltsyra och svavelsyra och starka alkalier, t.ex. kaustiksoda bör inte användas. Rinnande WC-stolar bör snarast repareras."