• Shoppa här
Kampanjkod: Duschkampanj

Billiga Handfat & tvättställ


Ett snyggt handfat lyfter helhetsintrycket i badrummet

Köp till ett traditionellt nedsänkt tvättställ eller fristående handfat av högsta kvalitet till din nya badrumsmöbel. Flera av våra handfat är av slitstarkt porslin och den fina ytan gör handfatet extra lätt att rengöra, men ger också ett vackert blänk som lyfter helhetsintrycket av badrummet.

Handfat i moderna, snygga och praktiska modeller kan göra stora skillnader i ditt badrum och verkligen sätta guldkant på rummet. Vi har olika modeller, så att du enkelt ska kunna hitta ett handfat och tvättställ som passar både din personliga stil och ditt badrum. Vi på Badlagret erbjuder utgående modeller av handfat och tvättställ från kända varumärken som Hafa och Noro till ett riktigt bra pris. Handfat från dessa varumärken är unika i både utförande och design, vilket gör att du utan tvekan kan hitta något som passar ditt badrum. Genom att välja mellan olika dimensioner av porslin, storlekar och modeller kan du få ett handfat som är både snyggt och praktiskt. Du kan välja att köpa ett fristående handfat, vilket genast ger en snygg och modern känsla, eller ett nedsänkt handfat. En fördel med ett nedsänkt tvättställ är att det ofta är flexibelt i den bemärkelse att det kan placeras antingen på en skiva eller bultas in i väggen. Glöm inte att ta en titt på våra blandare, den perfekta detaljen till ditt handfat.

  • Hur rensar man ett rakt vattenlås i ett handfat?

    Ta först bort röret och därefter gänga ur vattenlåset.
  • Finns det någon rekommenderad höjd för ett handfat?

    Gammal standard är 850 numera sätter man oftast köksstandard 900. Detta är endast en rekommendation och måste anpassas efter badrummets mått.

  • Hur rensar man avloppet i ett handfat?

    Börja med att ta fram en hink/spann och gänga ur botten på vattenlåset. Då kommer det vatten samt smuts som. Rensa även bottenventilen om den är igensatt. När du rensat klart avloppet i handfatet monterar man tillbaka vattenlåster och spolar igenom så man ser att det inte läcker och att det flödar.