• Shoppa här
Kampanjkod: Duschkampanj

Billiga Blandare


Testade och certifierade kranar & blandare som visar på bra kvalitet

Är du på jakt efter en ny blandare till ditt badrum? Då har du kommit rätt! Tack vare vårt breda sortiment av högkvalitativa blandare i utgående modeller kan du hitta ett perfekt alternativ för dig och ditt badrum till ett riktigt bra pris.

Det finns mycket att ta hänsyn till när det är dags att köpa nya blandare och duschmunstycken till ditt badrum. För oss är det viktigt att erbjuda blandare av hög kvalitet, då de ska kunna hålla i många år. Blandare från Hafa, Noro, Westbergs och Bathlife är tillverkade av bra material och med miljösmarta funktioner för att vi ska kunna spara på vattnet. Vi på Badlagret tycker att det är viktigt att våra blandare är både säkra, vattensnåla samt en snygg detalj i ditt badrum. Eftersom flera av våra blandare är certifierade av SINTEF, vilket är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium för blandare, kan vi även med säkerhet säga att det är ett bra val för både dig och miljön. I vårt sortiment finns det något för alla behov och smaker. Flera av våra produkter finns även i olika färger och modeller, för att du ska kunna hitta ett alternativ som passar in i just ditt badrum. I vårt sortiment hittar du: köksblandare, tvättställsblandare, takduschar, duschblandare, badkarsblandare, bottenventiler och kranar. Ta en titt på våra badrumsmöbler och tvättställ för att få en fulländad badrumsinredning!

Populära blandare


billiga badrumsmöbler
Upp till 70% rabatt
dela upp betalningen
Delbetala via Klarna
hemleverans
Snabb leverans, 3-5 dagar

frågor & svar

 • Hur mycket vatten går det åt när man duschar?

  En takdusch släpper generellt ut ca 12-14 liter per minut. Dock kan du välja en takdusch som är vattenbesparande, vilket innebär att den släpper den ut ca 10 liter vatten per minut. "

 • Hur installerar man en takdusch?

  Vår rekommendation är att en fackman gör installationen enligt Säker Vatten. I badrum är det viktigt att tänka på om man riskerar att bryta tätskiktet.

 • Hur monterar man en blandare?

  För att byta blandare bör man börja med att stäng av vattnet, se till så ni har rätt kopplingar 3/8 eller halvtum, vilket är vanligast. Om man är osäker låt en hantverkare göra jobbet åt dig.

 • Kan man byta blandare själv?

  Ja, det får man göra själv om man gör det hantverkarmässigt

 • På vilken höjd bör man montera en badkarsblandare?

  En badkarsblandare har en rekommenderas höjd på 700-900 mm, detta beroende på höjd av badkaret.

 • Hur monterar man en duschblandare?

  När du ska montera en duschblandare ska du börja med att se om det är 150cc eller 160 cc. Stäng av vattnet, gänga loss blandare och gänga på den nya. 150cc blandare har gängorna på blandaren, 160cc har gängorna på väggen/blandarfästet. Många blandare erbjuder excentrar vilket innebär att du kan koppla på en CC 150 blandare trots att det är CC 160 mellan rören.

 • Finns det något standardmått för duschblandare?

  160 cc är svensk standard sedan 1968. EU har en standard sedan 15 år tillbaka på 150cc. i Sverige har de flesta leverantörer både 150 och 160 cc. Många blandare erbjuder excentrar vilket innebär att du kan koppla på en CC 150 blandare trots att det är CC 160 mellan rören.

 • Vad är lyftventil på en tvättställsblandare?

  Lyftventil på en blandare är en spak bak på blandaren som lyfter ventilen i handfatet. Numera har de nya pop-up funktion, det går att byta ut enkelt om man har en gammal blandare med lyftventil.