• Shoppa här
Kampanjkod: Duschkampanj

Billiga Speglar & spegelskåp


Fynda en spegel eller spegelskåp som passar ditt badrum

Våra spegelskåp och plana speglar finns i olika bredder och former, så att du kan hitta något som passar just ditt badrum och badrumsskåp. Du kan antingen köpa samma modell som ditt tvättställsskåp eller kombinera det med en annan modell eller märke, för att skapa en unik och snygg detalj i ditt badrum. Här på Badlagret säljer vi billig och modern badrumsinredning från de kända badrumsmärkena Hafa, Noro och Westerbergs.

En spegel eller spegelskåp kan göra mycket för helhetskänslan i ditt badrum och för många är den en väldigt väsentlig del av badrumsinredningen. Dels får speglar rummet att kännas större och ljusare, dels kan de spela en väldigt central roll i själva inredningen i ett badrum. Genom att leka med olika spegelmodeller kan du skapa liv och få ett unikt och snyggt badrum. Vi har både runda och rektangulära speglar samt spegelskåp, vilket gör att du har stora möjligheter att hitta det som passar in hos just dig. Hos oss hittar du dessutom speglar med integrerad belysning, vilket är både en snygg och praktisk detalj. Speglar och bra ljussättning är A och O i alla badrum, men kanske framför allt i de mindre badrummen, då det hjälper till att skapa rymd och ge känslan av ett större rum. Om det är ett spegelskåp du är ute efter kan du antingen välja ett spegelskåp med skjutluckor eller ett med vanliga dörrar. Ett spegelskåp är det perfekta valet om du är ute efter mer förvaring men kanske inte har mer golvyta att använda. Många av våra spegelskåp har dessutom flyttbara hyllplan, vilket gör att du kan justera runt i skåpet så att det passar just dina behov. När du väljer ett spegelskåp till ditt badrum är det inte bara form på spegeln du kan välja, utan det finns även olika material och färger att välja mellan. Detta gör att du kan hitta den färg och det material som passar perfekt in i just ditt badrum. På Badlagret hittar du spegelskåp i färger som valnöt, vit, svart, ek, vit högblank & matt vit. Glöm heller inte att ta en titt på våra badrumsmöbler och tillbehör, för att skapa en helhetskänsla och en röd tråd i ditt badrum.

populära speglar & spegelskåp


billiga badrumsmöbler
Upp till 70% rabatt
dela upp betalningen
Delbetala via Klarna
hemleverans
Snabb leverans, 3-5 dagar

frågor & svar

  • Hur monterar/hänger man en spegel på vägg?

    Vanligtvis monterar man en spegel i badrummet med skena eller excentriska skruvar. Ta gärna kontakt med vår kundservice för frågor. Att koppla in en spegel är rekomenderat av behörig elektriker.

  • Finns det någon rekommenderad höjd på badrumsskåp?

    Gammal standard på spegelskåp är 1900mm numera ca 2000mm. Om man har ett tvättställskåp med fristående handfat, tänk då på att handfatet bygger på höjden. Så, montera tvättställsskåpet lite lägre så att handfatet hamnar på höjd enligt ovan.

  • Hur byter man lysrör i ett spegelskåp?

    Beror på modell men vanligtvis ett halvt varvmoturs sen kan man dra ut det Ta gärna kontakt med vår kundservice då det kan skilja sig åt beroende på typ av lysrör.