Billiga Handdukstorkar


Designade handdukstorkar av bra kvalitet

Letar du efter snygga och effektiva handdukstorkar? Då har du kommit rätt! Vi har ett brett sortiment av handdukstorkare som gör att du slipper torka dig med blöta handdukar eller stå i ett kallt badrum och torka dig. En handdukstork kan även användas som element i badrummet. Se sortimentet här!

Hög kvalitet, bra hållbarhet och elegant design är detaljer som är högt prioriterade hos oss på Badlagret, Vi erbjuder handdukstorkare i olika utgående modeller från kända varumärken, så att du kan fynda en handdukstork till ett riktigt bra pris. Tack vare våra handdukstorkare slipper du torka dig med blöta handdukar när du precis har kommit ut ur duschen. Som ett extra plus fungerar de även som ett element och värmer upp badrummet. Istället för att hänga upp handduken eller morgonrocken på en vanlig krok eller hängare på väggen kan du hänga upp dem på en av våra handukstorkare och få en riktigt härlig och lyxig känsla. Vi har olika modeller och storlekar, vilket gör att du har möjlighet att hitta något som passar dig och ditt badrum helt perfekt! Värm dina handdukar med en modern handdukstork i olika modeller och färger. Oavsett vilken modell eller färg du föredrar är vi säkra på att vi har något som passar dig. Hos oss kan du välja mellan dessa klassiska färger: Krom, vitt och svart. När du köper din handdukstork, glöm då inte att välja till handdukstorkstillbehör - ventil eller elpatron för inkoppling av el eller vatten.

 • Hur nära en dusch kan man montera en handdukstork?

  Med el skall det vara i våtrumzon 2. Minst 1 meter från dusch om det är installerat duschvägg eller duschdörr. Vår rekommendation är att ta hjälp av en elektriker med våtrummsbehörighet. Information om lämplig placering av handddukstorkar och elpatroner finns även i respektive produkts manual.

 • Hur fungerar det att använda en vattenburen handdukstork istället för element?

  Går alldeles utmärkt.Allt fler upptäcker denna möjlighet, vilket är både driftsäkert och billigare än el. Det är dock viktigt att tänka på att handdukstorken inte kan bli varmare än det vatten som finns i uppvärmningssystemet, detta är särskillt viktigt om man vill kombinera sin handdukstork med vattenburen golvvärme som oftast har en vattentemperatur på under 30grader.

 • Hur gör man för att ansluta en vattenburen handdukstork?

  För att kunna ansluta en vattenburen handdukstork ansluts den oftast till husets slutna radiatorsystem men ett tips är att köpa en handdukstork med både vattenventil och elpatron. Vill man ha en vattenburen handdukstork behövs en ventil där man kopplar både in och utkommande i samma. Vanligast är ettrörsssytem.

 • Finns det någon standardhöjd på montering av handdukstork?

  För att handdukarna skall kunna torka fort rekommenderas en höjd där badlakanen kan hänga utan att vikas. Vad som är av största vikt är att placera handdukstorken minst 60 cm från marken så inte små barn kan klättra på den.