• Shoppa här
Kampanjkod: Duschkampanj

Billiga Badrumsskåp


Förnya badrummet med nytt badrumsskåp

I vårt sortiment av badrumsskåp finns något för alla. Hög kvalitet och snygg design som sätter stilen för ditt badrum. Välj det badrumsskåp som passar dina behov. Glöm inte att köpa till handtag och blandare till din badrumsmöbel.

I Badlagrets webbshop hittar du kvalitativa och funktionella badrumsmöbler med en tidlös och snygg design. Här kan du välja bland utgående modeller från välkända märken och fynda en riktigt prisvärd badrumsmöbel. Våra modeller finns i flera olika storlekar, färger och stilar. Här hittar du kända och pålitliga märken som t.ex.:

• Hafa
• Westbergs
• Noro
• Bathlife

Att byta ut en badrumsmöbel kan göra stor skillnad i ditt badrum och oavsett om du bara vill få en förändring eller behöver mer förvaring så finns det en prisvärd badrumsmöbel hos oss. Våra badrumsmöbler passar nämligen både stora och små badrum och vi hjälper dig gärna att hitta både smarta, praktiska och snygga lösningar som passar just ditt badrum. Välj mellan enkla tvättställ, tvättställ med tillhörande spegelskåp, snygga och praktiska väggskåp samt bänkskivor. Tack vare vårt utbud av utgående modeller kan du alltid vara säker på att du gör en bra handel när du köper badrumsinredning hos Badlagret.

Flexline badrumsskåp


Flexline är moderna och flexibel möbelserie i hållbar kvalitet med tidlös formgivning. Flexline har oändligt många valmöjligheter som enkelt kan anpassas efter dina behov och din stil. Flexline kan enkelt varieras och kombineras i en mängd varianter där du själv väljer bredd med luckor eller lådor. Basutföranden är bredderna 600 och 1200mm med ett djup på 420mm. Vidare väljer du mellan fyra olika spännande fronter som sätter prägel på din möbel. Du kan även välja mellan tvättställ i porslin, bänkskiva i Solid Surface marmor alternativt svart bänkskiva med lyxigt fristående handfat. Luckor och lådor är utrustade med vår Soft Close-funktion.

SE ALLA FLEXLINE BADRUMSSKÅP HÄR >

 

 • noro_insp_flexline_desktop_1340_content6.jpg

 • noro_insp_flexline_desktop_1340_content7.jpg

Populära badrumsmöbler


billiga badrumsmöbler
Upp till 70% rabatt
dela upp betalningen
Delbetala via Klarna
hemleverans
Snabb leverans, 3-5 dagar

frågor & svar

 • Hur monteras badrumsmöbler?

  I våra möbler finns måttskisser och den infromation som behövs för att kunna montera badrumsmöbler. Vanligtvis är det enkel montering med skena.

 • Säljer ni badrumsmöbler för små badrum?

  Vi har mått från bredd 420 och djup 310mm, så det finns sortiment för små badrum.

 • Vilken är standardhöjden för montering av badrumsmöbel?

  En vanlig fråga vi ofta får är kring standardhöjd för montering av badrumsmöbler. Förr var måttet 850mm på möbel samt 1900mm på spegelskåp. Nu monterar de flesta på 900mm höjd samt 2000mm på spegelskåp i överkant. Det är omöjligt att ge exakta mått då det skiljer från badrum till badrum och utifrån dina förutsättningar utan detta är rekommendationer.

 • Hur renoverar man badrummet billigt?

  Att ge badrummet ett lyft behöver inte innebära att du sriver ut hela badrummet. Den enklaste och billigaste renoveringen är att enbart byta ut toalett, badrumsmöbler samt dusch. Är ytskicket i bra skick brukar denna uppfräschning göra mycket för helhetsintrycket. Vill man göra en snabb uppdatering i badrummet kan blandare och pop-up i samma kulör göra stor skillnad.