Outlet Badrumsskåp


Förnya badrummet med ny badrumsinredning

I vårt sortiment av badrumsmöbler finns något för alla. Hög kvalitet och snygg design som sätter stilen för ditt badrum. Välj den badrumsmöbel som passar dina behov. Glöm inte att köpa till handtag och blandare till din möbel.

I Badlagrets webbshop hittar du kvalitativa och funktionella badrumsmöbler med en tidlös och snygg design. Här kan du välja bland utgående modeller från välkända märken och fynda en riktigt prisvärd badrumsmöbel. Våra modeller finns i flera olika storlekar, färger och stilar. Här hittar du kända och pålitliga märken som t.ex.:

• Hafa
• Westbergs
• Noro

Att byta ut en badrumsmöbel kan göra stor skillnad i ditt badrum och oavsett om du bara vill få en förändring eller behöver mer förvaring så finns det en prisvärd badrumsmöbel hos oss. Våra badrumsmöbler passar nämligen både stora och små badrum och vi hjälper dig gärna att hitta både smarta, praktiska och snygga lösningar som passar just ditt badrum. Välj mellan enkla tvättställ, tvättställ med tillhörande spegelskåp, snygga och praktiska väggskåp samt bänkskivor. Tack vare vårt utbud av utgående modeller kan du alltid vara säker på att du gör en bra handel när du köper badrumsinredning hos Badlagret.

Populära badrumsmöbler


billiga badrumsmöbler
Upp till 70% rabatt
dela upp betalningen
Delbetala via Klarna
hemleverans
Snabb leverans, 3-5 dagar

frågor & svar

 • Hur monteras badrumsmöbler?

  I våra möbler finns måttskisser och den infromation som behövs för att kunna montera badrumsmöbler. Vanligtvis är det enkel montering med skena.

 • Säljer ni badrumsmöbler för små badrum?

  Vi har mått från bredd 420 och djup 310mm, så det finns sortiment för små badrum.

 • Vilken är standardhöjden för montering av badrumsmöbel?

  En vanlig fråga vi ofta får är kring standardhöjd för montering av badrumsmöbler. Förr var måttet 850mm på möbel samt 1900mm på spegelskåp. Nu monterar de flesta på 900mm höjd samt 2000mm på spegelskåp i överkant. Det är omöjligt att ge exakta mått då det skiljer från badrum till badrum och utifrån dina förutsättningar utan detta är rekommendationer.

 • Hur renoverar man badrummet billigt?

  Att ge badrummet ett lyft behöver inte innebära att du sriver ut hela badrummet. Den enklaste och billigaste renoveringen är att enbart byta ut toalett, badrumsmöbler samt dusch. Är ytskicket i bra skick brukar denna uppfräschning göra mycket för helhetsintrycket. Vill man göra en snabb uppdatering i badrummet kan blandare och pop-up i samma kulör göra stor skillnad.