Stilla Basdkar

Om Badlagret

Badlagret startade 2004 under namnet Hafa Outlet. 3 år senare öppnades dessutom en butik i Kungsbacka och vi ändrade då namnet till Badlagret. Sedan 2012 har vi även en webbshop med utgående produkter för bra priser.

Badlagret är en Outlet för badrumsvaror. På Badlagret säljer vi fullsortiment från Hafa, Noro, Westerbergs samt Bathlife. Vi har även utgående, visningsmöbler samt överlager från bland annat Hafa, Noro Westerbergs samt Bathlife.

Kontaktuppgifter Badlagret.se:
Hafa Brand Group AB (Badlagret)
Box 525
SE-301 80 HALMSTAD

e-mail: info@badlagret.se
telefon: 035-15 44 75

Styrelsens säte: HALMSTAD,  SVERIGE   

Org Nr: 556005-1491

Funderar du på att renovera ditt badrum? Kom till Badlagret först!

Utöver vårt sortiment på vår e-handel har vi ett badrumssortiment med försäljning i två butiker, ett i Halmstad och ett i Kunsbacka. På Badlagret kan du köpa utgående sortiment av varor från Hafa, Noro och Westerbergs men även badrumsprodukter från IFÖ, FM, Mora, SMEDBO, BESLAGDESIGN, CLEAN & SHINE m.fl. I vår utställning på ca 1000kvm hittar du allt till ditt badrum. Om du inte hittar det du söker, fråga personalen efter önskad modell, storlek eller färg, så ska vi se hur vi kan hjälpa dig. Vår kunniga personal vägleder dig genom alla beslut inför en renovering eller en mindre förändring i ditt badrum. Vi har dessutom en Fyndhörna med extra billig badrumsinredning. Den hittar du längst bak i butiken. Vi har dessutom externa hantverkare samt proffs som hjälper er att rita upp ert badrum i 3D. Fråga i kassan eller kontakta oss
 
Vi levererar med DSV och Postnord i hela Norden och om du köper via butiken i Halmstad och bor inom Halmstad, så erbjuder vi dessutom lån av släp för egen bil samt bärhjälp.

Eftersom vi får in nya produkter flera gånger i veckan så är utbudet stort. Håll utkik!

Detta är Badlagret

- Riktigt billiga priser, upp till 70% på ord.pris
- Experthjälp med hög tillgänglighet och bra service
- Delbetalning genom Klarna (via e-handel) eller få räntefri delbetalning och fakturalösning genom Svea Ekonomi (via butik)
- Snabba hemleveranser (via e-handel och butik) samt lån av släp och hjälp med installation (via butik)

"Badlagret är en butik för den som vill göra riktiga fynd!" 
Emil Wallin, butikschef.

Välkomna!
Emil Wallin, Badlagret Halmstad
Susanne Bergman, Badlagret Kungsbacka